Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlEen serieuze bloedneus
Een student had grote moeilijkheden met zijn wiskunde tentamen. Een van de opgaven bezorgde de student zulke grote hoofdbrekers, dat hij besloot dat hij maar het beste zo snel mogelijk de collegezaal kon verlaten.

Zonder verder over de gevolgen na te denken stak de student twee potloden in zijn neus en sloeg met zijn hoofd hard op tafel. Het idee was dat hij met een bloedneus de zaal kon verlaten en later het tentamen kon overdoen.

Maar de potloden gingen verder zijn hoofd in dan de student had gepland. Beide potloden drongen de hersens van de student in, waardoor hij onmiddellijk overleed. Het antwoord dat hij gegeven had op de moeilijke wiskundevraag was overigens correct.

Waar of niet waar?
Dit verhaal werd ingestuurd door Simon Hunt, student aan Camebridge University. Daar wordt het verhaal al een tijdje als waargebeurd verteld. Maar waar gebeurd kan dit verhaal nooit zijn. Hoe zouden wij immers na de dood van de student kunnen weten wat hij dacht tijdens het tentamen?

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl