Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlCopyright
Deze gehele website valt onder de Nederlandse en de internationale wetgeving op het gebied van het auteursrecht en intellectueel eigendom.

De teksten op Broodjeaap.nl worden door het auteursrecht beschermd. En de auteurswet bepaalt dat je, wanneer je teksten op deze site wilt overnemen, je vooraf schriftelijke toestemming dient te vragen aan Broodjeaap.nl, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet betreffende het auteursrecht niet nodig is.

Natuurlijk: als je een paar verhalen van broodjeaap.nl op je eigen site wilt gebruiken, dan mag dat best. Zolang je maar aan bronvermelding doet. Het overnemen van meer dan drie verhalen op deze site zonder toestemming, is echter niet toegestaan.

Wanneer je graag gebruik wilt maken van meer dan drie verhalen op deze site, dan kun je gerust contact opnemen met Broodjeaap.nl. Broodjeaap.nl heeft eerder onder andere samenwerkingscontracten gesloten met RTL4, uitgeverij A.W. Bruna BV en televisieproducent Ivo Niehe Producties.

Toestemming aanvragen kan door een e-mail te sturen naar de beheerder van Broodjeaap.nl.

Meer informatie over copyright, intellectueel eigendom en auteursrecht kun je hier vinden.

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl