Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlHet overspelige echtpaar
Om te voorkomen dat zij door bekenden betrapt zouden worden, besloot een getrouwde man en zijn eveneens getrouwde minnares tot een geheim rendez-vous in een hotel.

Toen het overspelige koppel luide muziek hoorde uit een andere kamer in het hotel, besloten de geliefden om met een fles wijn langs te gaan bij de buren. Daar vonden ze hun eigen echtgenoot en echtgenote in een innige omhelzing.

De twee vrouwen vlogen elkaar meteen in de haren terwijl hun gegeneerde echtgenoten de twee uit elkaar probeerden te halen. Onder geamuseerd gejuich van andere hotelgasten gingen beide mannen tenslotte met hun eigen vrouw naar huis.

De twee echtparen uit de Bulgaarse stad Shoumen waren een jaar eerder tijdens een vakantie met elkaar bevriend geraakt. Geen van de vier betrokkenen was op de hoogte van de overspelige relatie van de ander voor zij elkaar in het hotel tegenkwamen.

Waar of niet waar?
Het verhaal lijkt te mooi om waar te zijn, maar in 1995 stond het in een betrouwbare Bulgaarse krant uit 1995, die het verhaal als 'waar gebeurd' in haar kolommen opnam.

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl