Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlDe stinkende hotelsuite
Een pas getrouwd echtpaar is op huwlijksreis in Las Vegas. Ze hebben een suite gehuurd in een hotel, maar als ze de kamer binnenkomen worden ze overvallen door een enorme stank.

Het paar klaagt bij de manager van het hotel. De manager biedt het echtpaar een maaltijd aan in een restaurant en laat het personeel de kamer schoonmaken.

Wanneer het echtpaar na een paar uur terugkeert naar hun kamer, is de stank nog steeds nadrukkelijk aanwezig. Het echtpaar klaagt nog een keer bij de manager en eist een andere kamer. Aangezien het hele hotel is volgeboekt is dat niet mogelijk. De manager biedt nogmaals zijn excuses aan en laat de kamer nogmaals schoonmaken. Dit maal worden ook alle lakens, handdoeken en gordijnen vervangen.

Wanneer het echtpaar tegen middernacht terugkeert, is de stank niet minder geworden. Het paar besluit om de ramen open te laten en toch maar in de stank te gaan slapen. Door de stank wil dat echter niet goed lukken.

Midden in de nacht besluit de echtgenoot daarom zelf op zoek te gaan naar de bron van de stank. Hij haalt de hele kamer overhoop. Wanneer hij de matras van het bed tilt, ontdekt hij daaronder een lijk van een jonge vrouw in verregaande staat van ontbinding.

Waar of niet waar?
Dit verhaal is waar gebeurd. En alsof dat niet erg genoeg is: het is in de VS de afgelopen jaren zelfs meerdere keren voorgekomen dat hotelgasten boven een lijk lagen te slapen. Vreemd genoeg waren het in ruim de helft van de gevallen Duitse toeristen die het lijk ontdekten.

Voor hen die al ontbeten hebben: Barabara Mikkelson van de Urban Legends site 'Snopes' heeft een aantal zaken uitgeplozen. Je vindt haar artikel op de volgende pagina.

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl