Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlSeks op het strand
Op een zwoele zomeravond besluit een jong stel te vrijen op het strand. Terwijl ze in het donker de liefde bedrijven worden ze opeens gestoord door een politie-auto. Een agent stapt uit de auto en vertelt het stel dat ze gearresteerd zijn wegens onzedelijk gedrag in het openbaar.

Het meisje begint te huilen en vertelt de agent dat ze niet gearresteerd wil worden en dat ze bang is dat haar ouders er achter zullen komen. Desnoods wil ze wel met de agent vrijen.

De eerste politieman gaat akkoord en belooft een vrije aftocht in ruil voor seks. Niet alleen met hem, maar ook met de agent die nog in de auto zit.

Wanneer de eerste agent klaar is, komt de andere agent uit de auto. Wanneer hij het meisje nadert en zijn broek alvast uittrekt, begint het meisje te schreeuwen. Ook de tweede agent schreeuwt ontzet als hij ontdekt dat het meisje dat naakt en wijdbeens voor hem ligt, zijn eigen dochter is.

Waar of niet waar?
Het verhaal lijkt sterk op een versie die het op Internet nog steeds goed doet. In dat verhaal spreekt een meisje voor de eerste keer in een motel af met haar 'cybersex vriendje', met wie ze de afgelopen maanden intensief erotisch gechat heeft. Het meisje ligt al naakt op bed als haar 'vriendje' de kamer binnenkomt. De internet-geliefde blijkt haar eigen vader te zijn.

Hier vind je nog een variant op dit verhaal.

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl