Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlEven slikken
Een Amerikaanse tandarts is aangeklaagd omdat hij vrouwelijke patienten zijn sperma heeft laten doorslikken. De patientes kregen tijdens de behandeling een substantie toegediend die verdacht veel leek op sperma.

De assistentes van de tandarts kregen argwaan nadat ze tijdens behandelingen van vrouwen de praktijkruimte uitgestuurd werden om uit het magazijn spullen te halen die eigenlijk zelden gebruikt werden. Een van de assistentes ging op onderzoek uit nadat ze John Hall tegen een patiente hoorde zeggen dat ze iets door moest slikken uit een injectiespuit.

De tandartsassistente viste de injectiespuit aan het eind van de dag uit de prullenbak en stapte ermee naar de politie. De politie doorzocht daarop de praktijkruimte en vond vijf reageerbuisjes met sperma. DNA-onderzoek bewees dat het sperma inderdaad van de tandarts was.

Inmiddels hebben zes vrouwelijke patienten van de tandarts zich bij de politie gemeld. Een van hen verklaarde dat ze tijdens de behandeling al het vermoeden had dat het sperma was, maar dat de tandarts haar verteld had dat het een schoonmaakoplossing was.

Waar of niet waar?
Only in America. Hopelijk. Want het verhaal is waar. Het verhaal circuleert sinds de zomer van 2004 op internet en wordt dan als 'actueel nieuws' gebracht. Actueel is het bericht niet meer, maar waar gebeurd is het wel degelijk, al dient het voorbehoud gemaakt te worden dat de tandarts nog niet is veroordeeld omdat de rechtszaak zich nog voortsleept.

Tandarts John Hall uit het plaatsje Cornelius in North Carolina ontkent alle aantijgingen. Ja, hij masturbeerde in de praktijk. Ja, hij verzamelde zijn sperma in reageerbuisjes (vijf stuks), maar nee: dat was niet om het in de mond van patienten te gieten. De tandarts onderzocht zijn eigen sperma om te zien of het nog wel vruchtbaar was. Volgens de tandarts is hij er ingeluisd door zijn assistentes omdat hij een loonverlaging wilde doorvoeren.

"Onzin", concludeerde de 'Board of Dental Examiners'. Zij hebben de tandartspraktijk in februari 2005 gesloten en het John Hall verboden zijn beroep nog langer uit te oefenen.

Het 'grappige' aan dit waargebeurde incident is dat er twee verschillende broodje aap-verhalen in samenkomen. Die verhalen zijn overigens allebei niet waar.

Een klassiek broodje aap is het verhaal over de vrouw die ziek werd nadat ze in een shoarmatent geweest was. De maag van de vrouw werd onderzocht en daar werd geconcludeerd dat er in de knoflooksaus sperma van zeven verschillende mannen zat.

In een ander broodje aap-verhaal merkt een patient bij de tandarts dat het afzuigpompje in zijn mond niet goed werkt. De patient moet steeds slikken om het vocht uit zijn mond weg te krijgen. Op een gegeven moment wordt het hem te gek en zegt hij er wat van. Dan ontdekt de tandarts dat de afzuiger niet op 'zuigen' staat, maar op 'blazen'. De patient heeft al het vocht van eerdere patienten doorgeslikt.

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl