Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlTe water, te water
Een jonge vrouw heeft een gloednieuwe boot gekocht. Als ze de eerste keer met haar motorjacht wil varen, merkt ze dat de boot niet vooruit komt. Hoeveel motorvermogen de vrouw ook op het water loslaat: de boot blijft muurvast op zijn plek liggen. Na een uur vergeefse pogingen besluit de vrouw de hulp in te roepen van een pleziervaarder die juist langsvaart. Misschien dat die weet wat er mis is.

De pleziervaarder onderzoekt de hele boot. Maar ook hij komt na een eerste inspectie tot de conclusie dat alles tiptop in orde lijkt. De motor loopt goed. De schroef draait en de boot ligt niet met lijnen vast aan de wal.

Ten einde raad besluit de pleziervaarder dan maar het water in te duiken om eens een kijkje onder de boot te nemen. Misschien dat de oorzaak van het probleem daar ligt. De man komt even later schaterend boven.

Onder de boot, nog steeds netjes vastgebonden, staat de trailer.

Waar of niet waar?
Waar gebeurd. Het vond plaats in Lake Stevens in de Amerikaanse staat Washington. Het incident verliep in werkelijkheid ietsjes anders: er hoefde niet het water ingedoken te worden om het mysterie te ontrafelen. De kentekenplaat van de trailer was onder de boot duidelijk zichtbaar.

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl