Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlNaaktkijkers
Sony heeft een aantal jaar geleden een camcorder op de markt gebracht waarbij je, met de juiste instellingen, door kleren heen kunt kijken.

gewone handy-camSony trv65 of trv510 of trv310

Waar of niet waar?
Je kunt er om lachen, maar het is helemaal waar. Het enige voorbehoud dat te maken is, is dat Sony de geavanceerde mogelijkheden van de camera heeft ingeperkt nadat ze ontdekte waarom dat type camera opeens zo populair was.

De camera is nu dus niet meer te krijgen. Maar bij e-bay werd er onlangs nog eentje voor grof geld verkocht.

Hoe het mogelijk is om door kleding heen te filmen is een tamelijk technisch verhaal. Kortgezegd komt het erop neer dat UV-straling van de zon door (synthetische) kleding wordt doorgelaten. Met de juiste instellingen kan dat door een videocamera zichtbaar gemaakt worden.

Wie bij een zoekmachine zoekt op 'x-ray camera' krijgt tal van links naar sexsites die de mogelijkheid van dit soort camera's hebben uitgeprobeerd. Vooral zwembaden zijn populair.

Inmiddels zijn er ook 'zonnebrillen' te krijgen met een klein cameraatje in de neus van de bril en twee TV-schermpjes aan de binnenkant op plaats van de brilleglazen. Ook met deze bril kijk je dwars door kleding heen. Kosten van de bril: 4.500 euro.

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl