Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlJenni's Sexcrash
Er zijn tegenwoordig duizenden mensen die hun website hebben opgeleukt met een eigen webcam die hun hele doen en laten registreert. In 1997 was dat anders. In die tijd was de eerste ‘home-cam’ van de toen 23-jarige Jennifer Ringley een van de best bezochte websites op het Internet.

De camera registreert iedere drie minuten wat Jenni doet, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Jenni leest een boek. Klik. Jenni beantwoordt e-mail. Klik. Jenni kamt heur haar. Klik. Jenni vrijt met haar vriendje. Klik. Jenni gaat slapen. Klik.

De eerste keer dat Jenni ging vrijen terwijl de webcam dat registreerde, ging niet alles zoals gepland. De gebeurtenissen in Jenni's slaapkamer gingen grotendeels verloren voor de 25.000 kijkers die op dat moment op bezoek waren op Jenni's website.

25.000 kijkers die tegelijkertijd op de reloadbutton drukten was teveel voor Jenni's server. Door de computercrash eindigde de happening nog tijdens het voorspel. De Jennicam was weken off-line.

Enkele maanden later, met een nieuw geinstalleerde T1 server, probeerde Jenni het opnieuw. Volgens de geruchten had Jenni meervoudige orgasmes. Ongeveer 25.000 om precies te zijn.

Waar of niet waar?
Waar gebeurd in 1997. Jenni heeft het verhaal regelmatig zelf verteld in interviews.

Terzijde: In 1997 was dit incident eeen Hele Gebeurtenis. We zijn inmiddels behoorlijk wat verder en het verhaal is ondertussen enorm gedateerd. Je struikelt tegenwoordig over de meiden die hun hele leven via de webcam vastleggen. Maar aangezien dit een van de oudste pagina's op Broodjeaap.nl is laten we het om zuiver nostalgische redenen op de site staan.

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl