Broodjeaap.nl
       
           
      Home  -   Contact  -   Favorieten  -   Links  -   Anekdotes.net  -   Da-vinci-code.nl  -   Feit-of-fabel.nl  -   Webliefde.nl  -   Zuinig-met-energie.nlAmateur seks
Ongeveer tien jaar geleden huurde Corky Woodward, de sherriff van een dorpje in de Amerikaanse staat Arkansas een videorecorder en een videocamera bij de lokale videotheek. Toen de sherriff de apparatuur een paar dagen later terugbracht, liet hij per abuis een videoband achter in de recorder. Dat had hij misschien beter niet kunnen doen want op de videoband stond hoe de sherriff en zijn vrouw met elkaar de liefde bedreven.

De volgende huurder ontdekte al snel wat er op de band stond en maakte daar kopieen van. Binnen enkel weken waren er in het dorp honderden kopieen van de videoband in omloop.

Waar of niet waar?
Waar gebeurd in Morris County, Kansas. 2400 inwoners.

Een variatie op dit verhaal doet op dit moment de ronde, vooral via e-mail. Een vrouw in New York gebruikt de voice mail van een vriend om hem door de telefoon te vertellen wat er tijdens haar 'date' de avond ervoor was voorgevallen. Met groot enthousiasme en in geuren en kleuren vertelt ze watvoor geweldige seks ze de avond ervoor beleefd heeft.

De vrouw ging ervan uit dat de vriend zijn mond zou houden. Dat gebeurde echter niet. De vriend stuurde een van zijn collega's een e-mailtje met de opname. De collega mailde op zijn beurt weer een aantal anderen en we zijn inmiddels een paar jaar en duizenden e-mailtjes verder.

< < < Terug < < <© Copyright Broodjeaap.nl